Maksuliikenne

PANKKIYHTEYS

Keski-Uudenmaan Osuuspankki
IBAN FI76 5092 0920 2394 62

Yllä olevalle pankkitilille maksetaan kaikki muut paitsi ei yhdistyksen vuosittaista jäsenmaksua. 

Jäsenmaksuista tulee lasku suoraan Reumaliitosta. Osoitteessa oma.reumaliitto.fi voit valita paperi- tai sähköpostilaskun.Jäsenmaksu tulee maksaa laskussa näkyvällä viitenumerolla laskussa ilmoitetulle Reumaliiton tilille. Mikäli olet valinnut sähköpostilaskun, tarkista, ettei se ole vahingossa joutunut roskapostin joukkoon.

Käytä yo. yhdistyksen tilinumeroa vain silloin, kun maksat osallistumisesi ryhmiin, matkoille, suoritat ostoksia yms. Ilmoittautumiset ryhmiin ovat sitovia.

Jokainen maksu maksetaan tapahtuman yhteydessä ilmoitetulla viitenumerolla. Eri viitenumerolle kuuluvia maksuja ei tule yhdistää. 

Maksettaessa toisen tililtä, VAIN viestisarakkeeseen on mainittava osallistujan nimi ja viite. HUOM. Viitenumerot vaihtuvat vuonna 2023. 

  • Reumaliiton järjestövakuutus jäsenille (kts. IF-tiedote) Suomen Reumaliitto ja liiton jäsenyhdistykset sekä toimintaan osallistuvat ovat vakuutettuja järjestön säännöllisesti järjestämissä ja valvomissa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa; esimerkiksi järjestön järjestämillä matkoilla, toimintaryhmissä, tilaisuuksissa sekä harraste -ja liikuntatapahtumissa. Vakuutusasioita Reumaliitossa hoitaa Anni Pyy p. 050 548 6421