Puheenjohtajan tervehdys

Hyvää uutta vuotta 2023 hyvä jäsen!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Toivottavasti sinulla on ollut mukavia hetkiä joulun ja vuodenvaihteen aikana. Näin työssä käyvänä joululoma tuo mukavan katkon arkeen. Olen esimerkiksi tuijottanut mielisarjojani tv:stä ja syönyt enemmän suklaata kuin minulle olisi hyväksi. Olen myös päässyt retkeilemään tyttären koiran kanssa. Sen touhuja on hauska seurata sisällä ja ulkona. Joululahjapalapelinkin olen aloittanut.

Tänä vuonna vietämme yhdistyksen 70-vuotisjuhlavuotta. Toiminta alkoi vuonna 1953 Järvenpäässä. Yhdistyksemme on vireä ja aktiivinen, jäsenmäärä on nousussa. Meillä on positiivinen maine järjestökentässä ja yhteistyösuhteet ovat auki moneen suuntaan. Keväälle on jälleen ohjelmassa liikuntaryhmien ja kerhojen lisäksi retkiä, vertaisryhmiä unohtamatta. Yhdistyksen vuosijuhlaa vietämme toukokuussa. Tänne toivotan sinut
lämpimästi tervetulleeksi!

Olemme lisänneet toimintaa ilta-aikaan, jotta työssä käyvät jäsenemme pääsevät myös osallistumaan. Torstai-iltoina aloittaa padel-ryhmä. Vertaisryhmistä uutena aloittaa nivelrikkoryhmä. Lisäksi Luovan kirjoittamisen ryhmä siirtyy iltaryhmäksi. 

Retkille ja tapahtumiin ilmoittautumiseen tulee pieniä muutoksia. Näin helpotamme vapaaehtoisten työtä ja parannamme tietoturvaa. Kiltajäsenrekisterin myötä Reumaliitto on ottanut jäsenmaksujen laskuttamisen hoitaakseen.

Meillä on menossa sukupolvenvaihdos yhdistyksen toimihenkilöissä. Pitkään mukana olleet ovat pikkuhiljaa vähentäneet pestejään tai luopuneet niistä kokonaan. Heille iso kiitos kaikesta siitä työstä, jolla he ovat vieneet asiaamme eteenpäin ja antaneet aikaansa. Uusien toimihenkilöiden löytäminen tuntuu olevan haasteellista. Tiedän, että teitä siellä jäsenistössä on, toivoisin vain tietäväni, miten tavoitan teidät. Mikäli vapaaehtoistyö kiinnostaa sinua hiukkasenkin, ole yhteydessä minuun, niin pohditaan yhdessä, mikä palanen sopisi sinulle.
Positiivisin mielin eteenpäin katsoen!

Kati Laukkanen