Maailman reumapäivää vietetään Reumaviikolla ti 12. lokakuuta.

3.10.2021

Vuonna 2021 Reumaviikkoa vietetään 10. - 16. lokakuuta teemalla Vapaaehtoisuus vahvistaa. Vuoden 2021 kampanjan tunnuslause on Tämänkin teki joku! Vapaaehtoisuus vahvistaa, ihan jokaista. Kampanjan myötä nostamme yhdessä esiin reuma- ja tules-yhdistysten monipuolisen vapaaehtoistoiminnan ja sen merkityksen ihmisten elämään.

Maailman reumapäivää vietetään Reumaviikolla tiistaina 12. lokakuuta.

Viikon avajaiset

Viikko potkaistaan käyntiin sunnuntaina 10.10. klo 15 positiivisen psykologian asiantuntija, kirjailija ja kouluttaja Taina LaaneenvideoluennollaLempeää voimaa vapaaehtoistyöhön Reumaliiton Facebook- ja Youtube-kanavissa. Videolla Reumaviikon avajaistervehdyksen esittää liiton puheenjohtaja Satu Gustafsson.

Videot ovat katsottavissa myös jälkikäteen Reumaliiton YouTube-kanavalta.

Yhdistysten tempaukset

Reuma- ja tules-yhdistykset järjestävät tempauksia Reumaviikon aikana ympäri Suomen. Ole rohkeasti yhteydessä sinua kiinnostavaan yhdistykseen ja kysy lisää. Löydät yhdistysten järjestämiä tempauksia myös selaamalla tätä sivua alaspäin.

Katso lisää:

Reumaliiton Facebook-kanava