Liity jäseneksi

Tuusulanjärven Reuma ry
Y-tunnus 1467407-3

postiosoite: Päiväpolku 24
04410 JÄRVENPÄÄ
p. 044 077 4505
tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com


Haluaisitko liittyä jäseneksi?
Liittyminen tapahtuu sähköisesti Reumaliiton kautta tai laittamalla sähköpostia yhdistyksemme jäsenasioita hoitavalle (Raisa Baer). Maanantain ja keskiviikon kerhoissa jaetaan myös paperisia liittymislomakkeita. Jäsenmaksu on 25€/vuosi. Reumaliitto lähettää jäsenyydestä laskun suoraan ilmoittamaasi postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen, jos olet ilmoittanut sen toimitusmuodoksi.

https://kilta.reumaliitto.fi/verkkolomakkeet/jasenhakemus


Yhdistyksen Jäsenasiat
Osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muutokset ilmoitetaan Raisalle!

Raisa Baer
sähköposti: raisa.baer (at) gmail.com

Yhdistyksen tarkoitus
on työskennellä reumasairauksista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsivien hoidon ja kuntoutuksen edistämiseksi.

Järvenpään Reumayhdistys r.y. ja Tuusulan Reuma ja Tules ry ovat yhdistyneet vuoden 2017 alusta ja toimii nyt nimellä Tuusulanjärven Reuma ry. Järjestämme erilaisia luentotilaisuuksia, kerhotapaamisia, liikuntaryhmiä, mm. vesijumpparyhmiä, asahiryhmiä, bocciaa, keilausta, kuntosali, tuolijoogaa, tuolijumppaa, padelia ja ulkopelejä kesällä. Uutena pilottina on Memo-Dance. Harrasteryhmänä on kirjoittajat Sanasiepot. Vertaisryhmät Nivelrikko-, Fibromyalgia-, Reumaryhmä ja Polymyalgiaryhmä ovat avoimia kaikille, myös ei jäsenille. Lisäksi järjestämme teatteri- ja kulttuurimatkoja ja kaikkea mahdollista reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi.

Suomen Reumaliiton jäseneduista

Saat Reuma-lehden vuosikerran ja valtakunnallisina jäsenetuina mm. alennusta tuotteista, majoituksesta ja matkoista yhteistyökumppaneiltamme. Järjestövakuutus on voimassa kaikissa yhdistyksen järjestämissä ja valvomissa, säännöllisesti kokoontuvissa tilaisuuksissa ja liikuntatapahtumissa. Vakuutuksessa ei ole yläikärajaa. Se kattaa yhdistyksen jäsenet, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset. Vakuutusasioita liitossa hoitaa Anni Pyy p. 050 548 6421.

Ajankohtaista tietoa jäsenille neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä.
Tilaa osoitteessa:
uutiskirje.reumaliitto.fi

Reumahoitajan puhelintunti:
tiistaisin klo 16-18
puh. 044 9765 684