Liity jäseneksi

Tuusulanjärven Reuma ry
Y-tunnus 1467407-3

postiosoite: Päiväpolku 24
04410 JÄRVENPÄÄ
p. 044 077 4505
tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com


Haluaisitko liittyä jäseneksi?
Liittyminen tapahtuu sähköisesti Reumaliiton kautta tai soittamalla yhdistykseemme p. 0440 774505 Kati Laukkaselle. Maanantain ja keskiviikon kerhoissa jaetaan myös paperisia liittymislomakkeita. Jäsenmaksu on 20€/vuosi. Reumaliitto lähettää jäsenyydestä laskun suoraan ilmoittamaasi postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen, jos olet ilmoittanut sen toimitusmuodoksi.

https://www.reumaliitto.fi/fi/reumaliitto/tule-mukaan-osallistu/liity-jaseneksi

https://kilta.reumaliitto.fi/verkkolomakkeet/jasenhakemus


Yhdistyksen Jäsenasiat
Osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen muutokset ilmoitetaan Katille!

Kati Laukkanen
p. 0440 774 505
tuusulanjarvenreuma(at)gmail.com

Reumaliiton järjestövakuutus jäsenille (kts. IF-tiedote)

Suomen Reumaliitto ja liiton jäsenyhdistykset sekä toimintaan osallistuvat ovat vakuutettuja järjestön säännöllisesti järjestämissä ja valvomissa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa; esimerkiksi järjestön järjestämillä matkoilla, toimintaryhmissä, tilaisuuksissa sekä harraste -ja liikuntatapahtumissa.

Yhdistyksen tarkoitus
on työskennellä reumasairauksista ja muista tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsivien hoidon ja kuntoutuksen edistämiseksi.

Järvenpään Reumayhdistys r.y. ja Tuusulan Reuma ja Tules ry ovat yhdistyneet vuoden 2017 alusta ja toimii nyt nimellä Tuusulanjärven Reuma ry. Järjestämme erilaisia luentotilaisuuksia, kerhotapaamisia, liikuntaryhmiä, mm. useita allasjumpparyhmiä, asahiryhmä, boccia, keilausta, tuolijoogaa, tuolijumppaa, geokätköilyä ja ulkopelejä kesällä. Miestenryhmä/keilaus, Porinapiiri, Luovan kirjoittamisen piiri, Fibromyalgia-, Reumaryhmä ja Polymyalgiaryhmä. Lisäksi järjestämme teatteri- ja kulttuurimatkoja ja kaikkea mahdollista reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi.

Suomen Reumaliiton jäsenedut 

Reuma-lehti neljä kertaa vuodessa sekä järjestövakuutus, joka on voimassa kaikissa yhdistyksen järjestämissä ja valvomissa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa ja liikuntatapahtumissa. Vakuutuksessa ei ole yläikärajaa. Se kattaa yhdistyksen jäsenet, toimihenkilöt ja vapaaehtoiset. Lisää jäsenetuja löydät osoitteessa www.reumaliitto.fi. Vakuutusasioita liitossa hoitaa Anni Pyy p. 050 548 6421.