Kuntosali tutuksi

Kuntosaliryhmät ovat kaikki täyttyneet
ei enää ilmoittautumisia tälle syksylle!

Tapaamiset 
maanantaisin klo 17-18
1. jakso 5.9. - 3.10.
2. jakso 10.10. - 7.11.
3. jakso 14.11. -12.12.

Hinta 
10 €/ viiden kerran jakso. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠viite: 20417
Saamme tähän kuntosalikokeiluun Reumaliiton kohdennettua avustusta.

Tule kokeilemaan uudenlaista tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuntoutuskonseptia. Pilotoimme matalan kynnyksen kuntosaliharjoittelua. Pilottihanke kuuluu osana asiakas-prosessien kehittämis-yhteistyötä KeuSoten kanssa, jossa yhdistystämme edustaa hallituksen jäsen Kaarina Wilskman.

Räätälöimme sisällön reumapotilaille sopivaksi ja ohjaus on yksilöllistä. Harjoittelu tukee lihaskuntoa, koordinaatiota ja tasapainoa. Se sopii kaikille, siitä hyötyvät esimerkiksi
nivelongelmien kanssa kipuilevat, leikkauksiin valmistautuvat tai toimenpiteistä toipuvat. Harjoittelun on todettu auttavan myös fibromyalgiakivun hoidossa.

Ohjaajina toimivat tekonivelkuntoutukseen perehtyneet ja erityisryhmien liikuntaan kouluttautuneet liikuntatieteen maisteri Tuire Rinta ja erityisliikunnanohjaaja Isabella
Saarentola (Ikiviikarit). 

Paikkana on JUSTin esteetön kuntosali, jossa laitteet toimivat paineilmalla. Niiden käyttö on saumatonta ja siten helpompaa nivel- ongelmaisille. Olemme saaneet tilat käyttöömme osana Keusoten tilojen järjestökäytön pilottia.

Viiden kokoontumiskerran tapaamisia järjestetään syksyllä 2022 kolme. Mukaan mahtuu kahdeksan (8) osallistujaa/jakso.
Sydänongelmat, verenpaine tai diabetes eivät ole este (päinvastoin!), mutta ohjaajan on niistä hyvä tietää. Joustava vaatetus helpottaa harjoittelua ja sisäliikuntaan sopivat jalkineet lisäävät turvallisuutta.

Harjoittelu tapahtuu rennossa ilmapiirissä ja hymy huulilla.


Palautekysely kuntosali tutuksi -ryhmäläisille


Olitko saanut ohjausta jollain kuntosalilla alle 3 vuoden sisällä kurssin alkamisesta? *
Vastasiko kurssi tiedotteen kuvausta? *
Vastasiko kurssi odotuksiasi? *
Aiotko jatkaa harjoittelua? *